رونمایی از سامانه سماک/ فرصتهای آبزی پروری در سواحل و کرانهها وجود دارد
رئیس سازمان شیلات کشور گفت: در فعالیتهای آبزی پروری فرصتهای وسیعی در سواحل، کرانهها و مجموعههای مختلف وجود دارد که لازم است برای دستیابی به اهداف برنامه تحولی با دقت بیشتر و مدیریت بهتر اقدام کنیم.
به گزارش مجله زنده خبری، حسینی در مراسم رونمایی از سامانه صدور مجوز پروانه صید سازمان شیلات از درگاه سماک (سامانه مجوزهای الکترونیکی کشاورزی) درباره نقش بهره برداری از این سامانه در رسیدن سازمان شیلات ایران به برنامه تحولی گفت: اگر از تولید موجود محافظت نکنیم، تحول، مفهومی نخواهد داشت.
وی خاطرنشان کرد: موجودات زنده دریایی به اقلیم وابسته هستند و در این راستا برای حفظ آنها و حرکت به سمت بهره وری باید اقدامات ارزنده ای انجام شود، افزایش بهرهوری در حوزه صید و صیادی و آبزی پروری، برداشت از ذخایر کمتر برداشت شده و یا برداشت نشده از موضوعاتی است که باید مدنظر قرار گیرد.
وی ادامه داد: موضوع هدایت سالم و فساد ستیزی مقولهای است که میتوان با مدیریت دقیق آن را عملیاتی کرد.
رئیس سازمان شیلات ایران افزود: در فعالیتهای آبزی پروری فرصتهای وسیعی در سواحل، کرانهها و مجموعههای مختلف وجود دارد که لازم است برای دستیابی به اهداف برنامه تحولی با دقت بیشتر و مدیریت بهتر اقدام کنیم.
حسینی ادامه داد: 9 خدمت به صورت هوشمند برای متقاضیان صید و صیادی تعریف شده است که باید تلاش کنیم با مدیریت دقیق ناوگان صیادی کشور آنها را با دقت بالا عملیاتی کنیم.
وی ادامه داد: اعتبارات بسیار خوبی برای حوزه تکثیر مصنوعی آبزیان و زیست گاه ها در نظر گرفته شده است که میتواند پایداری در حوزه صید و صیادی را باعث شود.
رئیس سازمان شیلات ایران درباره زمان علمیاتی شدن این سامانه گفت: سامانه فوق باید در درگاه ملی بنشیند تا اتصالات لازم برقرار شود.
حسینی تاکید کرد: کاربری شناورها با اجازه سازمان شیلات میتواند در این سامانه ثبت شود و هیچ کس بدون هماهنگی این سازمان اجازه صدور مجوز را نخواهد داشت.
گفتنی است؛ سامانه صدور مجور پروانه صید سازمان شیلات از درگاه سماک (سامانه مجوزهای الکترونیکی کشاورزی) با برگزاری 230 نفر ساعت جلسه که با همکاری مرکز فن آوری اطلاعات وزارت جهادکشاورزی و دفاتر مختلف سازمان شیلات ایران رونمایی شد پس از طی مراحل قانونی آماده خدمت رسانی به جامعه صیادی کشور خواهد بود.
انتهای پیام