برترینهای کسب و کارسلامت و تندرستی
قهوه ترک نوعی دانه قهوه نیست. بلکه روشی برای درست کردن قهوه است.
سالها قبل، دربار عثمانی (ترکیه امروزی) قهوه را به روشی جدید درست می کردند، که بعداً به قهوه ترک معروف شد.
نماد قهوه ترک، جذوه است. جذوه وسیلهای است که برای درست کردن قهوه ترک استفاده میشود. قهوه گانودرما چه خواصی دارد؟
مواد لازم:
نکاتی که کمک میکنند قهوه ترک حرفهایتری دم کنید:
نکات خرید و انتخاب جذوه
تا حد ممکن قهوه تازه بگیرید. یعنی قهوهای که تاریخ تولیدش (تاریخ رست) جدیدتر باشد.
از لحاظ نوع قهوه هم معمولا برای قهوه ترک از قهوه عربیکای با رُست روشن تا متوسط استفاده میکنند. هم نوع قهوه و هم درجه رست همیشه روی بستهبندی ذکر میشود. قهوه فوری سوپریم چه خواصی دارد؟
در ایران قهوه کشت نمیشود. بلکه رُستری داریم. یعنی دانه سبز قهوه وارد شده و برشته میشود (رُست می شود).
جالب است بدانید قهوههایی که در داخل کشور رست میشوند، مقرونبهصرفهتر و تازهترند.
ابتدا داخل یک شیر جوش مناسب قهوه و شکر را با هم مخلوط می کنیم تا یکدست شوند.
حالا یک فنجان آب را به تدریج اضافه کنید و مخلوط کنید تا کاملا مواد یکدست شوند.
شیر جوش را روی حرارت ملایم قراردهید تا به آرامی گرم شو و به جوش آید سپس کف می کند و به سمت بالا می آید در همین لحظه قهوه را از روی حرارت بر دارید.
حالا قهوه ما دارای خامه ای عالی می باشد داخل فنجان سرو ریخته و نوش جان کنید.