همکاری علمی ایران و هندوستان در عرصههای مدرن هوش مصنوعی در آینده
سرپرست دانشگاه علامه طباطبائی تاکید کرد؛

سرپرست دانشگاه علامه طباطبائی گفت: هندوستان به مباحث جدید مانند هوش مصنوعی و عرصههای مدرن وارد شده و دانشگاه علامه طباطبائی اعلام آمادگی میکند از اینکه میتواند در حوزههای نوآورانه با این کشور همکاری عمیق داشته باشد.
به گزارش خبرنگار آنا، اختتامیه همایش بین المللی کلیله و دمنه ظهر امروز (چهارشنبه، ۲۴ بهمن ۱۴۰۳) در دانشکده ادبیات و زبانهای خارجه دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد.
در این همایش، شجاع احمدوند سرپرست دانشگاه علامه طباطبائی گفت: تاثیر کلیله و دمنه در ادبیات کلاسیک ایران بسیار فاخر است. همچنین این اثر از ناحیه اندیشه سیاسی بسیار مورد پسند واقع شده است و به رابطه قدرت بر میگردد.
احمدوند ادامه داد: در اندیشه سیاسی غرب و ایران اسلامی با سه جریان اساسی فلسفه سیاسی، شریعت نامههای سیاسی و جریان سیاست نامه نویسی مواجهه هستیم.
وی، گفت: کتاب کلیله و دمنه از متون اثرگذار و باستانی مربوط به جریان سیاست نامه نویسی است.
سرپرست دانشگاه علامه طباطبائی اضافه کرد: روابط علمی ایران با هندوستان علاوه بر فرهنگی و تاریخی بسیار طولانی است که نشان از قدمت سابقه دو ملت دارد، اما در دوران جدید کمرنگتر شده و میطلبد دیپلماسی علمی را در خدمت دو کشور قرار دهیم.
احمدوند گفت: هندوستان به مباحث جدید مانند هوش مصنوعی و عرصههای مدرن وارد شده و دانشگاه علامه طباطبائی اعلام آمادگی میکند از اینکه میتواند در حوزههای نوآورانه با این کشور همکاری عمیق داشته باشد.