هدفگذاری افزایش ۶۰ میلیون دلاری سوددهی در افق ۱۴۰۶
مدیرعامل شرکت سرمایهگذاری توسعه معادن و فلزات ضمن تاکید بر اهمیت موضوع اکتشاف و ضرورت بر شناخت روشهای نوین اکتشافات معدنی، میزان سوددهی این شرکت در سال گذشته را که اولین سال کاری آن در حوزه توسعه سرمایهگذاری معادن بوده؛ قریب به ۴۰۰ میلیون دلار اعلام و برای افق ۱۴۰۶ پیشبینی کرد که به یک میلیارد دلار خواهد رسید.
به گزارش مجله زنده خبری، اردشیر سعد محمدی در نشست خبری خود، ضمن ارائه گزارش عملکرد یکساله شرکت سرمایهگذاری توسعه معادن و فلزات که طی یکسال اخیر، از پایه تشکیلاتی نهاد مالی تغییر داشته و در مسیر توسعه سرمایهگذاری به صورت مستقیم قرار گرفته است، اظهار کرد: سال گذشته ۳۹۱ میلیون دلار ناشی از عملیات، شرکت سوددهی داشته است؛ هدفگذاری نیز بر این اساس است که این سود تا پایان سال ۱۴۰۶، به بیش از یک میلیارد دلار برسد و هر طرحی تبدیل به مرحله عملیاتی و منجر به سودآوری خواهد شد.
مدیرعامل شرکت سرمایهگذاری توسعه معادن و فلزات با اشاره به ۶١ طرح معدنی و فلزی با سه میلیارد دلار سرمایهگذاری تصریح کرد: میزان سود خالص ما رشد خوبی داشته و در سال ۱۴۰۱، بیشترین سود سنواتی خود را داشته که بیانگر نگاه رو به رشد در سرمایهگذاری توسعه معادن است.
وی با بیان اینکه ۹۵ درصد ارزش دارایی این شرکت در شرکتهای بورسی شکل گرفته، گفت: این میزان، نشانگر شفافیت در عملکرد است و بقیه شرکتها را به سمت بورسی شدن خواهیم برد؛ در حال حاضر ۳۱ شرکت بورسی زیر مجموعه داریم که ۹۵ درصد ارزش داراییها را شامل میشود و ۴۵ شرکت غیر بورسی به ارزش پنج درصد است. همچنین مجموع سرمایهگذاریهای انجام شده در طرحها تا پایان سال ١۴٠٠ حدود ۵۸۸ میلیارد تومان بود؛ ضمن اینکه طبق آمار، مجموع سرمایهگذاریها از ابتدای ١۴٠١ تاکنون ۷۳۰۰ میلیارد تومان برآورد شده که نشان از رشد ۱۲ برابری دارد.
سعدمحمدی ضمن تاکید بر اهمیت اکتشاف در حوزه معادن، بر فعالیت دو شرکت زیرمجموعه شرکت سرمایهگذاری توسعه معادن و فلزات اشاره کرده و گفت: ١۵ محدوده معدنی را شناسایی کردهایم که دسترسی به ذخایر خوب معدنی است؛ ضمن اینکه این شرکتها در زنجیره فولاد و سنگ آهن نیز فعالیت دارند. طبق آمار سال گذشته ۸۰ میلیون تن سنگ آهن و امسال ۱۰۰ میلیون تن اکتشاف شده است.
مدیرعامل شرکت سرمایهگذاری توسعه معادن و فلزات در مورد تولید در بخش فولاد پیشبینی کرد: تولید فولاد طی سالهای آینده از مرز ۵۵ میلیون عبور خواهد کرد؛ برای تامین خوراک کارخانهها میتوان اکتشاف را گسترش داد یا سرمایهگذاری خارجی انجام دهیم؛ در این خصوص اولین موضوع در حوزه اکتشاف بحث آموزش است؛ نیاز است که تغییری در پرورش نیروی انسانی داشته و با سیستم های جدید اکتشاف آشنا و تجهیزات نوین را بشناسیم. با آشنایی با روشهای نوین اکتشاف میتوانیم سرعت را بالا ببریم و هزینهها را کاهش دهیم.
انتهای پیام