کاربرد های متنوع حشره کش سایپرمترین برای میوه های بدون کرم

مهمترین انواع سموم حشره كش کدامند؟

سم حشره كش دلتامترین در لیست پایروتروئیدها محسوب می شود. این حشره کش مکانیسم تماسی و گوارشی دارد. به طور کلی این سم در راستای مبارزه با انواع سوسک ها و مگس هاوسن مورد استفاده قرار می گیرد. سم سایپرمترین از دیگر انواع سموم حشره کش محسوب می شود در گروه غیر سیستمیک قرار دارد. این سم برای از بین بردن آفات جونده و مکنده بوده و خاصیت ابقایی بالایی دارد.حشره

سم آمیتراز یک سم حشره ­کش یا کنه کش است که خاصیت غیر سیستماتیکی دارد. در واقع تاثیر این مدل سم به صورت تماسی و تنفسی است. این سم برای انسان خطر کمی ایجاد می کند اما، شاید برای نابود سازی کنه های تارتن و مگس های سفید گزینه خوبی باشد. این سم ها برای عسلک پنبه نیز مورد استفاده قرار می گیرد.

سم دیازینون با اثر تماسی گوارشی و تنفسی خود می تواند در مبارزه با آفات مختلف گزینه خوبی باشد. این سم برای کرم سفید ریشه و همینطور کرک ساقه خوار و شپشک های سفید گزینه مناسبی است. این سم با عنوان کنه کش فسفره نیز شناسایی می شود. سم پرمترین،  یک سم حشره كش غیر سیستماتیک است. این سم در لیست انواع سموم مفید در کشاورزی خاصیت دور کنندگی دارد به طوری که می تواند برای حشرات خانگی و آفات مینوز گزینه خوبی باشد.

انواع سموم مفید کشاورزی به صورت غیر سیستمیک

انواع سموم حشره كش به صورت غیر سیستمیک نیز وجود دارد که می تواند خاصیت گوارشی و تنفسی و گاه تماسی و گوارشی داشته باشد. سم کلرپیریفوس یک سم حشره کش غیر سیستمیک است به طوری که می تواند به بافت های گیاهی نفوذ خوبی داشته باشد. البته ورود به لایه های واکسی گیاهان است. این سم، آفات ساقه خوار و مینوز ها را از بین می برد و اثر بخشی مناسبی ایجاد می کند. سم اندوسولفان یک حشره كش غیر سیستمیک محسوب می شود که برای حشرات جونده و مکنده گزینه خوبی است. برخی از مگس ها توسط این سم نابود می شوند و همینطور برای سوسک ها و کنه ها گزینه خوبی است.

انواع سموم حشره کش تماسی

از دیگر سموم رایج کشاورزی، می توان به اکسی دیمتون متیل اشاره نمود. اکسی دیمتون، یک حشره کش تماسی و گوارشی و تنفسی محسوب می شود و در گروه کنه کش های سیستمیک قرار دارد. به طور کلی این ترکیب می تواند برای شته ها و همینطور کنه ها گزینه خوبی باشد. این سم به واسطه شیره یا بافت سبز گیاه می توان به همه بخش های آن منتقل شود.

سم فن پیروکسی میت نوع دیگری از کنه کش با خاصیت تماسی محسوب می شود، قدرت نفوذ این مدل از سم ها بالا است و به طور کلی تخم کنه در محصولات زراعی و درختان را می تواند از بین ببرد.

انواع سموم حشره کش از نوع گوارشی

سن فن پروپاترین در لیست انواع سموم نوع گوارشی محسوب می شود که اثرات کشندگی و دورکنندگی بالایی دارد و به طور کلی برای جلوگیری از تخم ریزی کنه ها گزینه خوبی است. از سوی دیگر سم فن والریت در مدل گوارشی تماسی قرار دارد و برای آفات پنبه مانند کرم قوزه پنبه، عسلک پنبه و همینطور برگخوار مصری استفاده می شود.

انواع سموم قارچ كش

ایپرودیون-کاربندازیم سم، یک قارچ کش ترکیبی محسوب می شود. این محصول از ترکیب گروه دی کربوکسامیدها و همینطور بنزیمیدازول ها تهیه می شود. خاصیت این سم به صورت تماسی است. برای محصولات کشاورزی جو، برنج و توت استفاده می شود و سبب از بین بردن قارچ های موجود، لکه های قهوه ای نواری جو و خشکیدگی سرشاخه ای توت ها می شود.

پنکونازول یک سم قارچ کشی سیستمیک محسوب می شود. این سم در لیست تریازول ها قرار دارد. اثر اصلی این سم به صورت درمان کننده یا حفاظتی اعلام شده است. این سم برای رفع بیماری های قارچی گیاهی به ویژه سفیدک های روی برگ ها استفاده می شود و خاصیت قارچ کشی قوی دارد.

توکونازول 25 درصد در لیست تریازول ها قرار دارد و اثرات پیشگیری و درمانی خوبی ایفا می کند. این محصول سب کنترل بیماری قارچی می شود و همینطور از رشد قارچ در ساقه گیاهان جلوگیری می کند. تبوکونازول ها بیماری های سفیدک های پودری و همینطور بیماری های مشابه را از بین می برد و اثرات خوبی برای قارچ های روی گندم دارد.

در انواع سموم رایج کشاورزی، تری سیکلازول ها وجود دارند که برای قارچ کشی گزینه مناسبی هستند. این محصولات در گروه تی آزولو بنزو تیازول قرار گرفته اند و اثر حفاظتی دارند. جذب این سم از طریق ریشه و برگ صورت می گیرد و از نفوذ قارچ ها به داخل بافت گیاه نیز تا حد زیادی جلوگیری می کند.

انواع سموم علف كش مفید

سم گلایفوزیت یکی از مدل های سموم علف کش بسیار مفید محسوب می شود که دارای خاصیت سیستمیک است. این مدل از سموم به صورتی طراحی شده اند که، می توانند برای علف های هرز یک ساله تا چند ساله پهن برگ گزینه خوبی باشند. این سم خاصیت جذب شدن با برگ و ساقه گیاه را دارد و به واسطه شیره به همه قسمت های گیاه می رسد و سبب از بین بردن علف هرز می شود.

سم پاراکوات یک مدل علف کش دیگر است که خاصیت تماسی دارد. این سم می تواند برای علف هایی که اغلب برگ های پهن دارند اما قد بلندی دارند استفاده شود. جذب شدن این سم ها توسط قسمت های سبز گیاه صورت می گیرد و سبب از بین رفتن علف های هرز می شود.

حلزون كش

فسفات آهن به صورت مایع یک محصول خوب حلزون کش محسوب می شود. در واقع این محصول سبب به دام انداختن نرم تنان و حلزون ها می شود.

Garden Safe Slug یک محصول با فرمولاسیون قوی است که برای کشتن آفات به خصوص حلزون ها موجود است و توانسته با کمترین آسیب زیست محیط اثربخشی خوبی داشته باشد. این محصول برای باغبانی ارگانیک استفاده می شود و برای کنترل آفاتی مانند حلزون گزینه مناسبی است.

حلزون کش ها در لیست سموم ارگانیک قرار می گیرند به طوری که عملکردی متفاوت از سموم شیمیایی دارند. این محصول به طور کلی در دستگاه گوارش حلزون ها اختلال ایجاد می کند و سبب می شود که حلزون ها بین 3 الی 6 روز عمر کنند. محصولاتی که شامل فسفات آهن هستند نوعی طعمه برای حلزون ها محسوب می شوند. برای رابهای گلخانه ای، راب خانگی و حلزون قهوه ای صدفی درشت گزینه خوبی هستند.

انواع سموم موش كش

سم فسترک بلاکس یک طعمه کشنده برای موش ها محسوب می شود. ماده اولیه به کار رفته در این سم برومتالین است که می تواند با گونه های مختلفی از موش ها مبارزه کند.

سم برودیفاکوم یک موش کش ضد انعقادی است و به طور کلی این محصول به شکل قطعات پلت شده از غلات دیده می شود که سبب جذب جوندگان می شود. این محصول شامل ترکیب جدیدی ضد انعقادی نسل دوم آنتی کوآگولانت ها است.  این محصول سبب می شود تا از فعالیت آنزیم ردوکتاز جلوگیری شود و به طور کلی نیمه عمر طولانی تری در بدن موش دارد. این سم در لیست انواع سموم قوی کشاورزی قرار دارد و استفاده یکبار از آن برای موش کشنده خواهد بود.

مقاومت برودیفاکوم در محیط زیاد است و در صورتی که در معرض تابش مستقیم خورشید قرار بگیرد تا 30 روز بدون تغییر باقی خواهد ماند. میزان مسمومیت این سم برای بدن انسان کمتر است. این محصول اثر مسمومیت تاخیری دارد. استفاده از خوش طعم کننده در این سم به جذب موش ها کمک می کند.

کاربرد سم سايپرمترين

سم حشره کش سايپرمترين یک آفت کش مصنوعی است که البته به طور طبیعی نیز از گل های داوودی استخراج می شود. این سم بلافاصله پس از تماس با حشره بر روی سیستم عصبی تاثیرگذاشته و منجر به فلج آن می شود و از انجام حرکات طبیعی مانند تغذیه و نظافت جلوگیری کرده و بدین ترتیب آفات را از بین می برد.

مکانیسم اثر سم سايپرمترين چیست؟

Cypermethrin برای انسان سمیت کمی دارد و قرار گرفتن در معرض آن در حین استفاده برای حیوانات خانگی و سم پاشی محصولات کشاورزی تقریبا بی خطر است. این سم را می توان با انواع سمپاشهای دستی، پشتی، زنبه ای، تراکتوری و هواپیما استفاده کرد. میزان آب مصرفی برای حل کردن آن نیز بستگی به نوع سمپاش و نحوه سمپاشی داشته و قابل تنظیم است.

عوارض حشره کش سايپرمترين برای انسان

اثرات سم حشره کش سایپرمترین بر سلامتی انسان و محیط زیست بستگی به میزان و طول مدت حضور سم دارد. اثرات آن همچنین به سلامتی شخص و یا عوامل محیطی خاص وابسته می باشد.

سم سایپرمترین از طریق تماس پوستی یا بلع نسبتاً سمی است و ممکن است باعث تحریک پوست و چشم شود. علائم قرار گرفتن در معرض پوستی شامل بی حسی، سوزن سوزن شدن، خارش، احساس سوزش، از بین رفتن کنترل مثانه، از دست رفتن تعادل، تشنج و مرگ احتمالی است. این سم ممکن است بر سیستم عصبی مرکزی تأثیر منفی بگذارد.

قرار گرفتن در معرض بیش از حد این سم می تواند باعث حالت تهوع، سردرد، ضعف عضلات، ترشح بزاق، تنگی نفس و تشنج شود. در انسان، سايپرمترين با هیدرولیز آنزیمی به چندین متابولیت اسید کربوکسیلیک غیرفعال تبدیل می شود که از طریق ادرار دفع می شوند. با اندازه گیری متابولیت های ادرار می توان میزان مواجهه کارگران با این مواد آفت کش را کنترل کرد، در حالی که مصرف بیش از حد آن ممکن است با اندازه گیری سیپرمترین در خون یا پلاسما تأیید شود.

سرنوشت در محیط زیست سایپرمترین

نیمه عمر معمول سایپرمترین در خاک ۳۰ روز است اگرچه برحسب شرایط می تواند بین دو تا هشت هفته باشد. میکروب های موجود در خاک به سرعت این آفت کش را تجزیه می کنند و پتانسیل بسیار کمی برای حرکت در خاک دارد. سایپرمترین در برابر نور خورشید پایدار است و میانگین نیمه عمر آن روی شاخ و برگ گیاهان ۵ روز است. آلودگی آبهای زیرزمینی با این سم بعید به نظر می رسد زیرا محکم به ذرات خاک متصل می شود.

این سم برای ماهی ها بسیار سمی است و برای جلوگیری از آلودگی آب های سطحی باید دستورالعمل ها و اقدامات احتیاطی به دقت رعایت شود. سايپرمترين همچنین برای زنبورها و بسیار سمی است و سمیت کمی برای پرندگان دارد.

احتیاطات لازم حین استفاده از سايپرمترين

این سم را در بسته بندی اصلی، در مکان خشک و خنک و دور از دسترس کودکان و مواد خوراکی قرار دهید. با پوشیدن لباس های محافظ از تماس با پوست، چشم و لباس جلوگیری نمایید و در صورت تماس تصادفی محل با مقدار زیاد آب شستشو داده و به مراکز درمانی مراجعه کنید. همواره در طول سمپاشی از خوردن، آشامیدن و کشیدن سیگار خودداری تا تماس با سم به حداقل برسد.

طریقه مصرف سایپرمترین ۴۰ درصد

سایپرمترین ۴۰ درصد یکی از سموم غیرسیستمیک موجود در بازار است که برای مقابله با شب پره ها و حشرات جونده مورد استفاده قرار می گیرد. از این حشره کش علیه حشرات جونده سیب و پنبه و بسیاری از آفات خانگی استفاده می شود. طریقه مصرف سایپرمترین ۴۰ درصد برای گیاهان مختلف متفاوت است. مقدار مصرف این سم به شرح زیر است:

  • آفات برگخوار سیب ۲۵۰ میلی لیتر در هکتار
  • آفات برگخوار پنبه ۱۷۵ میلی لیتر در هکتار

سایپرمترین برای ساس

سایپرمترین را می توانید برای مقابله با ساس نیز مورد استفاده قرار دهید. بدین منظور مقدار توصیه شده سم را در محل های مشکوک مورد استفاده قرار دهید. این سم در اماکن عمومی مانند هتل ها نیز قابل مصرف است.

میزان مصرف سم سایپرمترین

میزان مصرف سم سایپرمترین بسته به اهداف کاربردی متفاوت است. برای استفاده از این سم حتما برچسب یا بروشور آن را به دقت مورد مطالعه قرار داده یا با کارشناسان محل فروش سم مشورت کنید.

طریقه مصرف سایپرمترین ۱۰ درصد

سایپرمترین ۱۰ درصد بر روی انواع و اقسام حشرات از مورچه تا ساس تاثیرگذار است و شما می توانید آن را مکان های سربسته نیز مورد استفاده قرار دهید. طریقه مصرف سایپرمترین ۱۰ درصد به این صورت است که۵۰ سی سی از حشره کش را در ۵ لیتر آب مخلوط کرده و پس از تخلیه مکان مورد نظر کلیه زوایا را سمپاشی کنید. برای ضدعفونی فاضلاب ۲۰۰ سی سی از حشره کش را با ۱۰ لیتر آب ترکیب کنید و در فاضلاب خالی کنید تا تمام سوسک ها را از بین ببرد.

سایپرمترین برای کرم سیب

حشره کش سایپرمترین برای مقابله با کرم سیب نیز بسیار مفید است. برای کنترل این آفت سم را طبق دستورالعمل روی برچسب رقیق کرده و مورد استفاده قرار دهید.

سایپرمترین ۴۰ درصد

سایپرمترین ۴۰ درصد حشره کشی متعلق به گروه پایروتروئیدها است که جهت مبارزه با آفات برگخوار و بسیاری از حشرات در خانه و امکان عمومی مورد استفاده قرار می گیرد. این حشره کش غیر سیستمیک، تماسی و گوارشی با اثر ابقائی است و برای مقابله با حشرات مزاحم بسیار مفید و موثر است.

سم سایپرمترین برای کرم خاکی

این سم برای مقابله با آفات داخل خاک مثل کرم خاکی، آبدزدک و کرم های ریشه خوار بسیار مفید است. میزان مصرف سایپرمترین برای آفات داخل خاک ۵۰ سی سی برای ۵۰ متر مربع به صورت محلول پاشی است.

سم سایپرمترین برای درخت

سم سایپرمترین برای آفات برگخوار درختان میوه نیز قابل استفاده است. شما می توانید بر اساس نوع آفات سم را رقیق کرده و مورد استفاده قرار دهید.

سم سایپرمترین برای کبوتر

انگل های خارجی مختلفی در پرندگان وجود دارند که برای حفظ سلامتی پرنده باید به سرعت آنها را از بین ببرید. سایپرمترین ۱۰ درصد یکی از سمومی کم خطری است که می توانید آن را رقیق کرده و مورد استفاده قرار دهید.

سم سایپرمترین برای گوجه فرنگی

سم سایپرمترین را می توانید برای مقابله با مینوز گوجه فرنگی مورد استفاده قرار دهید. قبل از مصرف سم ابتدا با کارشناسان فروش سموم مشورت کرده و درصد مناسبی از سم را به این منظور مورد استفاده قرار دهید.

عوارض سم سایپرمترین برای انسان

سایپرمترین یکی از سموم بسیار کم برای انسان است. همچنین غلظت های پایین آن مثلا سایپرمترین ۱۰ درصد برای حیوانات خانگی هم تقریبا بی ‌خطر است. عوارض سموم مختلف برای انسان به میزان سم، زمان مواجهه با آن و همچنین سلامت عمومی فرد بستگی دارد. عارض تماس پوستی سم سایپرمترین احساس سوزش، بی‌حسی و سوزن سوزن شدن است. بلع این سم باعث تشنج و کما خواهد شد.

سم سایپرمترین برای گلهای آپارتمانی

سم سایپرمترین برای گلهای آپارتمانی نیز در غلظت های بسیار کم قابل استفاده است. برای رفع آفات گیاهان خانگی خودتان می توانید این سم را از گل فروشی ها تهیه کرده و طبق دستورالعمل مورد استفاده قرار دهید.

سم سایپرمترین قیمت

سم سایپرمترین از نظر قیمت در بازار متفاوت است زیرا با درصدهای مختلف و در حجم های مختلف به فروش می رسد. قیمت خرید و فروش سم سایپرمترین برحسب حجم و برند آن در بازار سموم و آفت کش ها متفاوت است. شما می توانید از طریق فروشندگان معتبری که در ادامه معرفی می شوند، با بهترین قیمت سم آفت سایپرمترین اقدام به خرید آن نمایید.

دکمه بازگشت به بالا