ادامه بارش های پاییزی خوزستان تا اواسط هفته

ادامه بارش های پاییزی خوزستان تا اواسط هفته

به گزارش خبرنگار مجله زنده خبری از اهواز، اداره کل هواشناسی استان خوزستان امروز، اطلاعیه جوی سطح نارنجی تدوین و منتشر کرد.

بر این اساس در اطلاعیه با عنوان”هشدار هواشناسی سطح نارنجی” از تقویت سامانه بارشی از اواسط وقت یکشنبه 13 آبان تا اواخر وقت سه شنبه 15 آبان ماه جاری همراه با احتمال وقوع رگبار و رعد و برق، وزش باد متوسط گاهی تندباد لحظه‌ای خبر داده شده است.

مناطق متاثر از این سامانه شامل بخش های شمال غربی، شمالی، شمال شرقی، بخش هایی از شرق استان به ویژه ارتفاع ها اعلام شده است.

همچنین در این اطلاعیه به دلیل لغزندگی جاده، اصابت صاعقه، اختلال در ناوگان حمل و نقل جاده‌ای، ریلی و هوایی، سیلابی شدن مسیل‌ها، طغیان رودخانه‌ها، آب‌گرفتگی معابر، وزش باد متوسط، صاعقه، خسارت به سازه‌های موقت از جمله بنرها، داربست‌ها، تابلوهای تبلیغاتی و شکستن درختان کهن‌سال و خسارت به ماشین‌آلات و محصول های باغی و زراعی، هشدار احتیاط لازمه داده شده است.

تمهیدهای لازم برای کاهش خسارت احتمالی ناشی از جاری شدن سیلاب، رعد و برق، وزش باد متوسط و صاعقه به کار گرفته شود، عدم توقف در بستر و حاشیه رودخانه‌ها، احتیاط در عبور از حاشیه رودخانه‌ها و مسیل‌ها، خودداری از فعالیت‌های کوه‌نوردی و جا به جایی عشایر، محدودیت در فعالیت‌های عمرانی، آمادگی دستگاه‌های اجرایی و امدادی و پاک‌سازی دهانه پل‌ها، لایروبی کانال‌ها و آب‌روها، اجتناب از پارک خودرو در کنار درختان فرسوده و ساختمان‌های نیمه کاره و انتقال محصول های کشاورزی به انبارهای استاندارد و سایر اقدام های پیشگیرانه از مواردی است که در این اطلاعیه تاکید شده است.

لازم به ذکر است که رنگ نارنجی نشانگر احتمال بالای تاثیرهای منفی ناشی از هوای مخرب است که می‌تواند برنامه زندگی شما را مختل کند. به این معنا که احتمال تاخیر در سفرهای زمینی و هوایی، بسته شدن راه‌ها، قطع برق و خطر احتمالی برای جان و مال مردم وجود دارد. شما با مشاهده این رنگ باید در مورد تغییر برنامه‌های خود و اقدام برای محافظت از خود و اموال تان بیندیشید. در این شرایط ممکن است نیاز باشد تا تاثیر منفی وضع هوا بر خانواده و اطرافیان خود را بررسی کنید و قبل از وقوع هوای بد، اقدام هایی برای کم کردن اثرهای منفی آن انجام دهید.

مسوولین باید آمادگی لازم را برای مواجه با خطر داشته باشند از جمله دستگاه‌های امدادی و خدماتی مانند شهرداری‌ها، فرمانداری‌ها، سازمان های آب منطقه‌ای، هلال احمر، ادارات کل راه و شهرسازی و… تمهیدهای لازم به ‌منظور جلوگیری از خسارت های احتمالی را فراهم آورند.

انتهای پیام/

دکمه بازگشت به بالا