برترینهای کسب و کارعمومی

ویپ یا پاد کدام بهتر است

دستگاه ویپ اسموک با نام سیگار الکترونیکی هم در ایران شناخته می‌شود. سیگار الکترونیکی امروزه علاقمندان بسیاری در سراسر جهان از جمله کشور ما دارد. این دستگاه در دو حالت ویپ و پاد ساخته می‌شود که هر کدام ویژگی‌ها و کاربردهای مخصوص خود را دارند. در این مطلب شرح می‌دهیم که تفاوت ویپ و پاد چیست. همچنین هر کدام از انواع سیگار الکترونیکی و کاربردهای ویژه آن‌ها را معرفی می‌کنیم. با ما همراه باشید.

تفاوت ویپ و پاد چیست؟

به نظر شما ویژگی‌هایی مهم در تفاوت ویپ و پاد چیست؟ از جنبه‌های مختلفی قابل بررسی است. چرا که مانند هر صنعت دیگری، صنعت سیگارهای الکترونیکی نیز روز به روز در حال پیشرفت است. به گونه‌ای که هر ساله شاهد بهبود چشمگیری در کارایی و حتی ظاهر دستگاه‌ها، قیمت‌ها، جویس‌ها، اکسسوری‌ها و… هستیم. هر کدام از این موارد می‌تواند منجر به تفاوت ویپ و پاد و همچنین بهبود عملکرد آن شود. در ادامه برخی از مهم‌ترین تفاوت‌های ویپ و پاد را معرفی کرده‌ایم.

تفاوت ویپ و پاد در ساختار

گفتیم که دستگاه‌ الکترواسموک در انواع مختلفی مانند ویپ و پاد سیستم و… تولید می‌شوند. برای اینکه بگوییم باید این دستگاه جز اولین سیگارهای الکترونیکی ساخته شده است. دستگاه‌های ویپ در ابتدا به منظور کاربرد در امور درمانی ساخته شده و بعدها برای جایگزینی با سیگارهای امروزی مورد استفاده قرار گرفتند. دستگاه ویپ جایگزین بسیار مناسبی برای افرادی است که روزانه تعداد سیگار کمتر از ۱۰ نخ مصرف می‌کنند.

همچنین ویپ اسموک می‌تواند برای ترک قلیان هم بسیار مفید باشد. چرا که با توجه به ، دستگاه ویپ نسبت به سیگار مواد مضر کمتری دارد. ساختار درونی دستگاه ویپ بسیار پیچیده‌تر است و تنظیمات و امکانات بیشتری در اختیار کاربر می‌گذارد. به گونه‌ای که تمامی قطعات آن قابل تغییر و ارتقا دادن هستند. همچنین کارتریج یا محفظه جویس در دستگاه‌های ویپ قابلیت باز کردن و شارژ مجدد دارد.

اما دستگاه پاد یا پاد سیستم برای افرادی مناسب‌تر است که مصرف روزانه سیگار آن‌ها بالاتر از ۱۰ نخ است. در واقع اگر بخواهیم دقیق‌تر بگوییم که تفاوت ویپ و پاد چیست، می‌توان گفت که این تفاوت در این است که دستگاه پاد برای ترک سیگار مناسب‌تر است. این نوع دستگاه پس از تولید ویپ اسموک‌ها و همه گیر شدن استفاده از آن‌ها به عنوان جایگزینی برای سیگارهای معمولی طراحی و تولید شد.

اد سیستم‌ها طراحی ساده‌ و ظریف‌تری دارند. همچنین وزن کمتر پادسیستم‌ها منجر به سادگی حمل و استفاده از آن‌ها شده است. فرق پاد و ویپ از دیدگاه ساختار ظاهری به همین موارد ختم نمی‌شود. دستگاه پاد سیستم دکمه‌های کمتر و در نتیجه تنظیمات ساده‌تری دارد. به همین دلیل کار با این نوع الکترواسموک بسیار ساده‌تر است.

از لحاظ میزان قدرت و کارایی تفاوت ویپ و پاد چیست؟

دستگاه ویپ از جمله‌ دستگاه‌های حرفه‌ای ویپینگ است. در واقع این نوع دستگاه‌های الکترواسموک از دیدگاه قدرت و کارایی حرف‌های بیشتری برای گفتن داشته و انتخاب اول افرادی هستند که به صورت حرفه‌ای قصد ویپینگ پرقدرت دارند. هر چه قدرت دستگاه بالاتر باشد کامدهی آن‌ نیز بهتر خواهد بود. همچنین ابعاد دستگاه ویپ بزرگتر بوده و در نتیجه لوازم جانبی آن بیشتر است.

برای مثال چیپست‌ها و پردازنده‌های هوشمندی که دستگاه ویپ را تجهیز می‌کنند، قدرت آن را بسیار بالاتر می‌برند. گفتنی است این چیپست‌ها و پردازنده‌های هوشمند تفاوت ویپ و پاد را از دیدگاه قدرت و ایمنی به میزان زیادی افزایش می‌دهد. چرا که با وجود مدارهای حفاظتی چیپست‌ها از دستگاه و باتری حفاظت کرده و کارایی و طول عمر آن را افزایش می‌دهد.

اما دستگاه‌های پاد چندان پیچیده نیستند. این نوع دستگاه‌ها در ابعاد کوچکتر و ساده‌تر ساخته شده‌اند و برای مصارف اتوماتیک مناسب‌تر هستند. در واقع پاد سیستم‌ها ساختار پیچیده و در نتیجه تنظیمات پیچیده‌ای ندارند. عدم وجود لوازم جانبی و چیپست‌های هوشمند استفاده از آن را ساده‌تر کرده اما قدرت دستگاه را نسبتا کاهش داده است.

تفاوت ویپ و پاد در جویس

حتما برایتان سوال شده است که از لحاظ نوع مایع یا جویس مورد استفاده در این دستگاه‌ها، تفاوت ویپ و پاد چیست. باید اشاره کرد که این تفاوت در نوع جویسی است که در پنبه کویل دستگاه می‌سوزد. در دستگاه ویپ از جویس‌های معمولی یا همان ایجویس استفاده می‌شود. در این نوع دستگاه‌ها بهتر است از جویس‌های با درصد گلیسیرین گیاهی بالاتر به کار برد. اغلب جویس‌های میوه‌ای موجود در بازار برای استفاده در دستگاه ویپ مناسب هستند.

اما در پاد سیستم‌ها بهتر است از جویس با درصد نیکوتین بالا استفاده شود. جویس‌های با نیکوتین بالا به نام سالت نیکوتین هم در بازار شناخته می‌شوند. دستگاه‌های پاد سیستم مناسب برای سالت نیکوتین‌ها هستند و جویس‌های معمولی در این دستگاه‌ها به خوبی نمی‌سوزد.

تفاوت ویپ و پاد در حجم بخار

درباره اینکه از نظر حجم بخار تفاوت ویپ و پاد چیست، گفتنی است میزان بخار خروجی از دستگاه ارتباط مستقیمی با تفاوت ویپ و پاد ندارد. بلکه با نوع جویس مرتبط است. جویس‌هایی با درصد نیکوتین بالاتر حجم بخار کمتری تولید می‌کنند.

در نتیجه حجم بخار تولیدشده در دستگاه‌های پاد کمتر خواهد بود. اما جویس‌هایی با درصد گلیسیرین گیاهی بالاتر و نیکوتین کمتر به هنگام سوختن بخار بیشتری تولید می‌کنند. در نتیجه دستگاه‌های ویپ بخار بیشتری تولید می‌کنند. به این ترتیب افرادی که مایلند هنگام ویپینگ حجم بخار بیشتری شاهد باشند، بهتر است هنگام نیز به این نکته توجه کنند. گفتنی است دستگاه‌های ویپ حتی بیشتر از قلیان هم دود یا بخار تولید می‌کنند. اما دستگاه‌های پاد کمتر از قلیان و بیشتر از سیگارهای معمولی خروجی بخار دارند.

تفاوت ویپ و پاد در مقدار نیکوتین

گفتیم که در دستگاه‌های ویپ از جویس‌های معمولی با درصد گلیسیرین گیاهی بیشتر استفاده می‌شود. این یعنی جویس آن‌ها حاوی نیکوتین کمتری بوده و هنگام ویپینگ نیکوتین کمتری وارد بدن فرد مصرف کننده می‌شود. لذا برای افرادی مناسب‌تر است که قصد دارند دستگاه ویپ را جایگزین تعداد انگشت شماری سیگار در طول روز کنند.

تفاوت ویپ و پاد از دیدگاه نیکوتین در اینجاست که مقدار نیکوتین پاد سیستم‌ها بیشتر است. چرا که در این نوع دستگاه‌ها از سالت نیکوتین یا جویس‌هایی با درصد نیکوتین بالا استفاده می‌شود. پاد سیستم‌ها برای افرادی مناسب است که قصد دارند سیگار الکترونیکی را جایگزین تعداد قابل توجهی سیگار معمولی در طول روز کنند. همچنین این نوع دستگاه برای افرادی مناسب است که به تازگی سیگار را ترک کرده‌اند یا قصد ترک آن را دارند.

فرق پاد و ویپ در قیمت

گفتیم که قدرت بالاتر دستگاه‌های ویپ از جمله تفاوت ویپ و پاد است. هر چه قدرت دستگاه بالاتر باشد، در واقع چیپست‌ها، ریزپردازنده‌ها و مدارهای درونی آن بیشتر است. بنابراین قیمت این نوع سیگارهای الکترونیکی نیز به تبع بالاتر خواهد بود. همچنین دستگاه‌های ویپ امکانات و اکسسوری‌های بیشتری دارند. بنابراین قیمت ویپ بالاتر از پاد سیستم‌ها است.

در مقابل با توجه به ساختار ساده‌تر دستگاه، مقرون به صرفه‌تر است. چرا که ساختار ظاهری و درونی پاد سیستم‌ها ساده‌تر بوده و مجهز به مدارهای درونی پیچیده نیستند. لذا قدرت و در نتیجه قیمت آن نسبت به دستگاه ویپ کمتر است.

گفتیم که صنعت ویپینگ و سیگارهای الکترونیکی صنعتی رو به رشد است. چرا که مردم روز به روز تمایل بیشتری به ترک سیگار و قلیان و استفاده از سیگارهای الکترونیکی نشان می‌دهند. بنابراین در بازارها و انواع سایت خرید ویپ تنوع بیشتری از این محصولات ویپینگ را شاهد خواهیم بود. در این مطلب گفتیم که تفاوت ویپ و پاد چیست و کاربرد هر کدام از آن‌ها را شرح دادیم؛ امیدواریم در انتخاب هر چه صحیح‌تر مفید واقع شود. اگر شما هم درباره فرق پاد و ویپ بیشتر می دانید برای ما نظمثل هر صنعتی، صنعت ویپینگ هم به سرعت رو به پیشرفت است و ما هر روز شاهد نوآوری و کارایی بهتر دستگاه ها، ، اکسسوری ها و… در این زمینه هستیم. شرکت های تولید کننده غول پیکری در این حوزه در حال رقابت هستند و همواره در تلاش اند محصولاتی متمایز و بهتر از رقبا تولید کنند. تنوع زیاد در طراحی و شکل ظاهری دستگاه ها و جویس ها از جمله دلایلی است که باعث شده افراد زیادی در سراسر دنیا، ویپینگ را به عنوان راهی موثر و سرگرم کننده برای ترک عادت سیگار کشیدن انتخاب کنند.
در واقع به دلیل این تنوع گسترده، افراد مصرف کننده می توانند دستگاهی کاملا منحصر به فرد برای خود بسازند. به یاد داشته باشید در دنیای ویپ ها همیشه چیز جدیدی برای امتحان کردن وجود دارد و تجربه های متفاوتی در انتظار شماست.

دستگاه های مختلفی در دنیای ویپینگ وجود دارند که کارایی هر کدام متفاوت از دیگری است. پیش از هر کاری باید سوالاتی مثل این موارد را از خودتان بپرسید:

  • چه نوع دستگاهی مناسب شماست و آن را ترجیح می دهید؟
  • ویپ ها،  سیستم ها، ویپ های قلمی، پادسیستم های یکبار مصرف یا پاد مادها؟

ما قبلا به طور کامل توضیح داده ایم که ویپ ها و پادسیستم ها دقیقا به کدام دستگاه ها گفته می شود و کاربردشان چیست. از آنجایی که محبوبیت پاد مادها در سطح جهانی به سرعت رو به افزایش است، تصمیم گرفتیم در این مقاله به بررسی سیر تا پیاز  ها بپردازیم و ببینیم این سری از دستگاه های ویپ دقیقا مناسب چه افرادی است. هم چنین می خواهیم نگاهی به تفاوت آن ها با ویپ ها و پادسیستم ها هم بیاندازیم.

پاد ماد چیست؟

پاد ماد ها یا دستگاه های دوکاره گروهی از سیگار های الکترونیکی هستند که به دلیل طراحی زیبا، امکان حمل آسان و کارایی ساده به محبوبیت بسیار زیادی رسیده اند و بیشتر مناسب تازه کارها هستند. ویپ پاد ها توانسته اند بسیاری از تنظیمات پیچیده سایر مدل های ویپ را از بین ببرند و اتفاقا به خوبی در این کار به موفقیت رسیده اند! به بیان دیگر پاد ماد ها دستگاه های جمع و جور و کاربر پسند هستند که کارایی بسیار ساده ای دارند.
اکثر پاد ماد ها برای افرادی طراحی شده اند که قصد دارند سیگار را کنار بگذارند، زیرا اندازه نسبتا کوچکی دارند و از تنظیمات پیچیده به دور هستند.

پاد ماد ها از چه اجزایی تشکیل شده اند؟

دستگاه های پاد ماد معمولا از ۶ یا ۷ قسمت تشکیل می شوند:

  1. بدنه دستگاه (ماد)
  2. باتری (پاد ماد ها هم با باتری داخلی و هم با باتری خارجی طراحی می شوند)
  3. دکمه روشن و خاموش
  4. پورت شارژ
  5.  قابل تعویض (کارتریج قطعه ای است که  داخل آن تعبیه شده و جویس نیز داخل آن ریخته می شود)
  6. کویل (در بعضی از مدل ها کویل به کارتریج متصل است و نمی‌توان آن را به تنهایی تعویض کرد اما در برخی مدل ها می‌توانید کویل را به تنهایی تعویض کنید)
  7.  نمایشگر یا چراغ LED

ویژگی های مهم ویپ پاد ها

از مهم ترین ویژگی های پاد ماد ها می‌توان به موارد زیر اشاره داشت:

  • تنظیمات POWER یا قدرت قابل تغییر که این امکان را به شما می دهد میزان  و شدت طعم رسانی دستگاه را روی مقدار دلخواه‌تان قرار بدهید.
  • سازگاری با دو مدل کویل مناسب سالت و جویس که باعث می‌شود بتوانید از دستگاه پاد ماد خود هم به عنوان ویپ و هم پاد سیستم استفاده کنید.
  • کیفیت بالای ساخت بدنه مثل آلیاژ روی و آلومینیوم و… به همراه چرم (در برخی مدل های لوکس) که باعث می‌شود دستگاه در برابر ضربه های احتمالی مقاومت بیشتری داشته و شکلِ ظاهری زیباتری نسبت به دستگاه های ویپینگ قدیمی که از پلاستیک ساخته شده اند، داشته باشد.
  • حفاظت بالای بدنه دستگاه که باعث می‌شود اکثر  ها در گروه دستگاه های ضد ضربه قرار بگیرند. در ضمن برخی از ویپ پاد ها دارای استاندارد IP67 هستند یعنی در برابر آب و گرد و غبار هم مقاوم اند.

ویپ پاد ها چه فرقی با ویپ دارند؟

ویپ پاد ها نه تنها از نظر شکل ظاهری بلکه از لحاظ کاربرد هم با ویپ ها که برای تولید حجم عظیم بخار طراحی شده اند، متفاوت هستند. به عنوان مثال ویپ پاد ها کوچک تر از ویپ ها هستند، قابلیت حمل آسان تری دارند و راه اندازی آن ها ساده تر است. علاوه بر این، دستگاه های پاد ماد این امکان را بشما می‌دهند که سبک های مختلف ویپینگ را تجربه کنید!

به طور کلی اگر بخواهیم بگوییم، ویپ ها بیشتر برای تولید حجم بخار زیاد استفاده می شوند اما ویپ پاد ها بیشتر برای جذب نیکوتین کاربرد دارند و برای کسانی که میخواهند بدون نیکوتین ویپینگ کنند (یعنی از جویس های نیکوتین ۰ استفاده کنند) مناسب نیستند. البته منظورمان این نیست که ویپ پاد ها نمی توانند بخار زیاد تولید کنند؛ همانطور که از اسمشان هم مشخص است این دستگاه ها دوکاره هستند و می‌توانند به عنوان ویپ هم عمل کنند اما خب در مقایسه با یک ویپ، بخار به نسبت کم تری دارند.

اگر بخواهیم از لحاظ تنظیمات این دو گروه دستگاه را با هم مقایسه کنیم باید بگوییم که دست ویپر در انجام تنظیمات دلخواه روی دستگاه های ویپ نسبت به پادماد ها باز تر است. در ویپ ها به راحتی می توانید مقدار وات و دمای دستگاه را روی مقدار دلخواه‌تان تنظیم کنید. البته بسیاری از پاد ماد ها هم دارای این تنظیمات هستند اما برخی از آن ها هم یک سره بوده و امکان تنظمیات را به ویپر نمی‌دهند.

مورد قابل توجه دیگر در این مقایسه این است که اکثر پاد ماد ها دارای حالت کامدهی خودکار یا اتوماتیک هم هستند. در صورتی که کامدهی ویپ ها دکمه ای است یعنی برای هر بار کام گرفتن از دستگاه باید دکمه فایر را بفشارید و تا اتمام کام تان آن را رها نکنید.

مخزن جویس پاد ما ها نیز در مقایسه با ویپ ها مقرون به صرفه تر است.

ویپ پاد ها چه فرقی با باکس ماد ها دارند؟!

تفاوت اصلی بین باکس ماد ها و  ها مربوط به عواملی مثل اندازه، مصرف باتری، قیمت و حتی نوع جویس است.

باکس ماد ها همان طور که از نام شان هم مشخص است ویپ هایی به شکل باکس یا جعبه هستند که با  های ساب‌اهم سازگارند و تخصص آن ها تولید بخار زیاد و انتقال  به بهترین شکل ممکن به ویپر است. ماد ها این امکان را برای‌تان فراهم می کنند تا بخش های مختلفی از دستگاه مثل کویل،  و… را به طور دلخواه سفارشی سازی کنید. به این ترتیب تنظیم وات و دمای دستگاه کاملا دلخواه شما است و کنترل کاملی روی میزان بخاری که می‌خواهید تولید کنید، دارید.

البته باکس مادها چندین جنبه منفی هم دارند. قیمت بالا و اندازه بزرگ باکس مادها از برجسته ترین این جوانب است. لوازم جانبی مورد نیاز مثل اتومایزر و جویس، حمل این دستگاه را برای شما سخت می کند و مجبور می‌شوید برای حمل آن از کیف های ویپ استفاده کنید.

از سوی دیگر پاد ماد هاطراحی شیک تری دارند و اما در مقایسه با ماد ها قدرت کمتری دارند زیرا از سیم پیچ هایی با مقاومت کمتر استفاده می‌کنند و دنگ و فنگ کمتری نسبت به باکس مادها دارند.

پاد ماد ها چه فرقی با پاد سیستم ها دارند؟

احتمالا حدس زده باشید که پاد ها دارای ابعادی بزرگ تر از پادسیستم ها هستند. در مقایسه با پادسیستم ها، پاد ماد ها عمر باتری بیشتری دارند، جویس بیشتری را در مخزن خود جای می‌دهند و از سیم پیچ یا کویل بزرگتری بهره مند هستند. این موارد باعث می‌شوند بخار بیشتری تولید شود و طعم جویس بهتر به ویپر منتقل شود. البته یک پاد ماد مسلما از دستگاه ویپ کوچک تر است و حجم بخار و ذخیره باتری آن در مقایسه با ویپ ها کمتر است.

همانطور که در بالا هم گفتیم اولین چیزی که در مقایسه پاد ماد ها با دستگاه های پاد سیستم به چشم می‌خورد تفاوت در اندازه و ابعاد آن هاست. مهم ترین علتی که باعث شده ویپر ها تمایل داشته باشند به جای یک پاد سیستم، سراغ ویپ پاد ها بروند عملکرد بهتر آن هاست. پاد ماد ها به دلیل باتری قدرتمند تر و کویل بزرگ تر عملکرد بسیار بهتری نسبت به پاد سیستم ها دارند، از این رو اگر به دنبال دستگاهی بهتر و با امکانات بیشتر هستید پیشنهاد می کنیم از بین  سیستم و ویپ پاد، گزینه دوم را انتخاب کنید.

انواع دستگاه های پاد ماد

پاد سیستم ها به طور کلی به دو گروه open system و closed system تقسیم می شوند. گروه اول به دستگاه هایی گفته می شوند که کارتریج آن ها قابل شارژ است و گروه دوم به دستگاه هایی تعلق دارند که کارتریج یک بار مصرف دارند و امکان شارژ مجدد  آن ها وجود ندارد.

مزایای پاد ماد ها

  1. بهترین گزینه برای ویپینگ مخفی!
    بی شک حجم بخار زیاد، لذتی توصیف نشدنی را برای شما به همراه دارد اما بعضی وقت ها هست که نیاز دارید به طور مخفیانه ویپینگ کنید!  😀 البته منظور ما از مخفیانه به عنوان مثال زمانی است که در منزل هستید یا نمی‌خواهید بخار زیاد دستگاه‌تان جلب توجه کند. 😉
  2. مناسب تازه کارها:
    ویپ پاد ها برای افرادی که به دنبال راهی برای ترک سیگار هستند یک انتخاب ایده آل است. از آنجایی که  ها قدرت انتقال نیکوتین بالا و حجم بخار کم تری نسبت به ویپ ها دارند، می‌توانند حسی مشابه سیگار را برای افراد سیگاری فراهم کنند. علاوه بر این عوامل دیگری مثل قیمت مناسب، سادگی طراحی و استفاده و نگهداری ساده باعث میشود این دستگاه ها برای تازه کارها مناسب باشد.
  3. ایده آل برای  ها:
    همانطور که در بالا گفتیم ویپ پاد ها دستگاه مناسبی برای کشیدن سالت نیکوتین هستند. با ویپ پادها می‌توانید به عنوان یک ویپر تجربه ویپینگ لذت بخشی را با طعم سالت نیکوتین دلخواه‌تان تجربه کنید. در ضمن وقتی از ویپ پاد ها به عنوان پاد سیستم استفاده کنید، مصرف باتری آن ها بسیار کمتر از حالت ویپ است پس شما را از دائما در شارژ بودن دستگاه، راحت می‌کند.

معایب پاد ماد ها

  1. یکسره بودن کویل و کارتریج:
    این مورد یکی از جدی ترین معایب پاد مادهاست زیرا خریدن کارتریج جدید و دور انداختن کارتریج سالمی که فقط  آن سوخته اصلا کار اقتصادی به نظر نمی رسد! در واقع کارتریج و کویل برخی از دستگاه ها به صورت یکسره طراحی شده اند و کویل‌شان قابل تعویض نیست. به همین دلیل وقتی بعد از مدتی کویل دستگاه می‌سوزد شما مجبور می‌شوید  سالم را هم دور بیاندازید.
  2. باتری های کوچک:
    پاد ماد ها به دلیل اندازه کوچک باتری به دستگاه های جمع و جور تبدیل شده اند و این کوچک شدن اندازه در حجم باتری تاثیرگذار است. پس اگر به دنبال دستگاهی هستید که در طول روز یکسره دست‌تان باشد و آن را به شارژ نزنید احتمالا پاد ماد ها نتوانند این انتظار شما را بر طرف کنند. البته بعضی از مدل های پاد ماد مثل وینچی ایکس ۲ هم هستند که با باتری خارجی کار می‌کنند اما از آنجایی که اکثر ویپ پاد ها دارای باتری داخلی هستند پیشنهاد می‌کنیم وقتی می‌خواهید در طول روز آن ها استفاده کنید، یک پاور بانک به همراه داشته باشید 😉

ر بنویسید.

جهت خرید جویس با ما تماس بگیرید

دکمه بازگشت به بالا