خودارضایی پسران چگونه است؟

خودارضایی مردان چگونه است؟

خودارضایی به درستی از نظر ادیان مختلف، یک عمل نکوهیده به شمار می‌رود. ما در این مطلب، این موضوع را از نظر علمی مورد بررسی قرار می‌دهیم. کاهش سلامتی بدن، کاهش سلامتی استخوان ها، تغییرات چهره و آسیب دیدن آلت تناسلی برخی از عوارض خودارضایی به شمار می روند.  جهت ترک خودارضایی تضمینی با ما تماس بگیرید. افرادی که خودارضایی می کنند معمولا از رابطه جنسی حقیقی به ارگاسم نخواهد رسید و نخواهند توانست خود و شریک جنسی خود را ارضاء کند و از لذت کافی بهره مند شوند. این گونه پسران معمولاً انسانهای سردی خواهند شد. از بررسی حاصل مطالعات آمارگران بزرگ جهان به نتیجه می رسیم که بیش از ۹۰ درصد مردان و ۷۰ درصد زنان در مرحله ای از دوران زندگی خود خودارضایی می زنند.

آمارهای مختلف نشان می دهد که خودارضایی یکی از راه های عمده تخلیه جنسی در انسان است و تقریباً همگان در دوره ای از زندگانی خود خودارضایی می زنند . خودارضایی ( با انگیزه جنسی ) در پسران از حدود سن بلوغ آغاز می شود و تا ۲۱ سالگی یعنی تا پایان دوره بلوغ به تدریج زیادتر می شود و از آن پس بر حسب شرایط اجتماعی فرد و تماس او با افراد جنس مخالف تفاوت می کند. ولی بهرحال ازدواج و تماس همیشگی با جنس مخالف دلیل آن نیست که شخص ، دیگر خودارضایی نزند …

در مورد میزان شیوع خودارضایی در دختران و زنان آمار چندان قاطعی در دست نیست و آن چه که مسلم است آن است که خودارضایی در دختران کمتر از پسران است و دفعات انجام آن نیز کمتر است . از نظر سنی ، شیوع آن در حدود سن ۱۵ سالگی ( یکی دو سال پس از وقوع نخستین قاعدگی ) است و به نظر نمی رسد که روز انجام آن با وقوع قاعدگی و تخمک گذاری وابسته باشد ( برخلاف بالغان ) .

بطور کلی دختران در ماه یکی دو بار بیشتر خودارضایی نمی زنند ولی گاه به ارقامی چون ۱۰ تا ۲۰ بار در هفته برخورد می شود . آمارگران غربی، به وضوح اشاره کرده اند که دختران در مورد خودارضایی کمتر با ما سخن می گویند … به همین سبب است که رقم دقیقی در مورد میزان شیوع خودارضایی در دختران نمی توان اظهار کرد .

عوارض و پیامدهای خودارضایی

این عمل از جهات مختلفی می تواند روی شما و سلامتی بدنتان تاثیر منفی بگذارد که در ادامه به آنها اشاره می کنیم:

کاهش سلامتی بدن

حدود ۴ تا ۸ روز طول می کشد تا منی تولید شود؛ البته این موضوع به خود فرد هم بستگی دارد. برای اینکه مایع منی کیفیت خوبی داشته باشد به مواد معدنی، پروتئین و مواد غذایی سالم و مقوی نیاز است. در صورتی که فرد به طور مداوم خودارضایی کند، سطح عمومی سلامتی اش به خاطر از دست رفتن این مواد مغذی کاهش پیدا می کند.

کاهش سلامتی استخوان ها

اگر کسی به طور شدید به این کار مبتلا شود و این عمل را ۸ تا ۱۰ بار در هفته به مدت ۶ ماه ادامه بدهد بدون شک دچار مشکلات استخوانی می شود. خودارضایی مکرر در بازه های زمانی کوتاه باعث می شود بخشی از استخوان که شامل فسفر، کربن و سایر مواد معدنی استخوانیست با کاهش کیفیت روبرو شود و در نتیجه فرد احساس کند که زانوها و مفاصلش موقع راه رفتن صدا می دهند یا دچار درد می شوند.

تغییرات چهره

این عمل می تواند روی چهره شما هم اثر منفی و نامطلوبی بگذارد. معمولا کسانی که به دفعات زیاد این عمل را انجام می دهند بعد از مدتی دچار کوچک شدن گونه ها و باریک شدن صورت می شوند. از طرف دیگر، با اینکه جوش جوانی مساله طبیعی و نرمالی محسوب می شود اما افرادی که خود ارضایی می کنند بیشتر دچار آکنه می شوند. استمنا می تواند باعث بروز لکه هایی روی پوست صورت بشود و در برخی موارد تقارن چهره را هم از بین ببرد.

تاثیر منفی روی روند طبیعی زندگی

افرادی که به استمنا اعتیاد پیدا می کنند تمرکزشان را از دست می دهند و اعتماد به نفسشان هم کاهش پیدا می کند. معمولا این افراد از جمع گریزانند و ترجیح می دهند تنها باشند. تحقیقات نشان داده شده است که دانش آموزان مبتلا به خودارضایی نمی توانند به خوبی روی درس و فعالیت های مدرسه تمرکز کنند و بزرگسالانی هم که دچار این مساله هستند در کار و عملکرد اجتماعی شان با مشکل مواجه می شوند.

آسیب دیدن آلت تناسلی

استمناء مکرر و مداوم می تواند باعث آسیب دیدن واژن خانم ها یا آلت تناسلی آقایان شود. در برخی موارد حتی ممکن است مردانی که زیاد استمناء می کنند دچار نوعی بیماری اکتسابی به نام پیرونی شوند که در آن آلت تناسلی انحراف پیدا می کند و کج می شود.

چگونه خودارضایی را ترک کنیم؟

ترک خودارضایی مردان یک روند مخصوص دارد که شاید کمی زمان‌بر باشد. در واقع شما باید بتوانید از انگیزه و رفتارهایی که ماه‌ها و شاید سال‌ها به آن عادت کرده‌اید دست بکشید. همانگونه که گفته شد این روند ممکن است زمان‌گیر باشد اما غیرممکن نیست و می‌توان آن را کنترل کرد. مانند هر رفتار دیگری که از کنترل خارج می‌شود و به عادت تبدیل می‌گردد، عادت به خودارضایی نکردن نیز نیازمند مجموعه‌ای از استراتژی‌ها و قدم‌هاست. این استراتژی‌ها شامل روش‌های ذکر شده در قسمت پایین می‌باشد:

۱. با یک متخصص صحبت کنید

زمانی که می‌خواهید خودارضایی را کاهش دهید و یا به طور کلی ترک کنید با یک متخصص مشورت داشته باشید. متخصص در چنین شرایطی شما را به یک مشاور، روانشناس و یا روانپزشک که تخصص در زمینه سلامت جنسی دارند معرفی خواهد کرد. چنین متخصصانی برای کمک به ترک خودارضایی مردان به منظور حل معضلات جنسی آموزش دیده‌اند و می‌‌توانند به شما پیشنهاداتی را برای حل مشکلتان ارائه دهند.

۲. زمان بگذارید

درمان، یک روند لحظه‌ای نیست. به عنوان مثال ملاقات با متخصص یک مرحله به سوی حل مشکل است اما شما باید این متخصص که در امور سلامت جنسی متبحر است را هفته‌ها و یا ماه‌ها ملاقات کنید. هرچه بیشتر این متخصصان را ببینید و با آن‌ها صحبت کنید، احساس راحتی بیشتری خواهید داشت. این کار به شما کمک می‌کند تا بیشتر نسبت به احساسات و رفتارتان صادق و آینده‌نگر باشید.

۳. وقتتان را پر کنید

این که بتوانید وقت خودتان را پر نگه دارید باعث خواهد شد تا احتمال انجام خودارضایی توسط شما به شدت کاهش یابد. فعالیت‌‌هایی را انتخاب کنید که در آن احساس آرامش می‌کنید و برایتان جذاب هستند. این فعالیت‌ها می‌تواند شامل ورزش، ذهن‌آگاهی، چند حرکت ساده یوگا، یافتن یک سرگرمی جدید، قرارگذاشتن با دوستان برای صرف شام، بازدید از موزه و نمایشگاه و … شود. زمانی که وقت شما پر باشد، احتمال انجام خودارضایی کمتر خواهد بود. انجام کارهای مورد علاقه یک گام بزرگ در ترک خودارضایی مردان است.

۴. مراقب بدن خود باشید

یک برنامه غذایی سالم و نیز ورزش برای بدن شما از جوانب مختلف حائز اهمیت بوده و مهم است. برای افرادی که می‌خواهند خودارضایی را ترک کنند تمرکز بیشتر بر روی سلامتی بدن می‌تواند نیاز و انگیزه خودارضایی را کاهش دهد. ورزش همچنین می‌تواند شما را بر روی کارها و تلاش‌هایی که انجام می‌دهید متمرکزتر کند. سلامت بدن و ترک خودارضایی مردان بسیار به هم وابسته اند.

۵. استراتژی تعریف کنید

به کمک پزشک و یا متخصص، زمان‌هایی که در آن به مشکل بر می‌خورید را شناسایی کنید. به عنوان مثال ممکن است شما شب‌ها و قبل از خواب خودارضایی کنید. همچنین ممکن است خودارضایی شما صبح‌ها در زمانی که حمام می‌روید اتفاق می‌افتد. اگر شما بتوانید زمان‌هایی که بیشتر احتمال خودارضایی در آن وجود دارد را شناسایی کنید، پزشکتان می‌تواند فعالیت‌ها و برنامه‌هایی را برای شما تعریف کند تا بتوانید بر انگیزه و نیازتان غلبه کنید و عادت خودتان را ترک نمایید. ترک خودارضایی مردان نیازمند یک برنامه صحیح و واقع‌بینانه است.

۶. گروه حمایتی پیدا کنید

مسئولیت‌پذیری برای هرکسی که به دنبال تغییر رفتارهای خارج از کنترل است بسیار مهم تلقی می‌شود. مسئولیت‌پذیری به شما کمک می‌کند تا رفتارهای جدیدی در خودتان پرورش دهید. گروه‌های حمایتی عموما برای افرادی که رفتار خارج از کنترل دارند ارائه می‌شوند و می‌تواند بسیار کمک کننده باشد.

دکمه بازگشت به بالا