درمان ۱۰ نوع بیماری با عسل فراسودمند؛ خداحافظی با آلزایمر و دیابت با محصولی گیاهی
عصر امید غذا و فراسودمندها؛
اداره اقتصاد دانشبنیان و بازار فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل با تولید عسل فراسودمند، بسیاری از بیماران مبتلا به آلزایمر و 10 نوع بیماری را با این محصول فناور درمان میکند.
خلیل زارع مدیر اقتصاد دانشبنیان و بازار فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل که در ششمین رویداد عصر امید غذا و فراسودمندها در دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارومیه حضور داشت در گفتوگو با خبرنگار آنا اظهار کرد: در صنایع غذایی نوین و فراسودمندها با سه محصول شرکت کردیم، نخست محصول داروهای گیاهی با ۱۰۰ عنوان محصول، دوم محصول «کربوکسی متیل سلولز» که قابلیت مصرف در صنایع غذایی، بهداشتی و دارویی دارد و از کاه گندم که قیمت پایین و عموماً مصرف خوراک دام دارد، تهیه شده است.
وی با اشاره به جزئیات تولید عسل فراسودمند عنوان کرد: این عسل با تغییراتی که در تغذیه زنبور عسل صورت میگیرد، تبدیل به عسل فراسودمند دارویی میشود و اکنون عسل فراسودمندی که در دانشگاه آزاد اردبیل تولید میکنیم برای بیماران آلزایمری، بیماران ام.اس، بیماران دیابتی و ۱۰ نوع بیماری که میتوان با مصرف عسل فراسودمند در طولانیمدت کنترل کرد.
مدیر اقتصاد دانشبنیان و بازار فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل بیان کرد: عسل فراسودمند برای تغذیه و درمان کاربرد بسیاری دارد.
زارع درباره اینکه رویداد عصر امید تا چه اندازه میتواند ارتباط بین شرکتها، صنعت و دانشگاه را رشد داده و تقویت کند؟ چنین پاسخ داد: تحقیقات در دانشگاه منتظر صنعت نمیماند بهطوری که صاحبنظران از نزدیک با محصولات دانشبنیان و فناور آشنا میشوند و طرفین با مراودات علمی و دانشی میتوانند در توسعه علمی و فناوری مشارکت داشته باشند.
وی، مهمترین هدف ارتباط صنعت و دانشگاه را مراودات علمی و فناوری برشمرد و ادامه داد: بهترین مدل این مراودات را میتواند در رویداد عصر امید و نمایشگاههای با مضمون فناوری و دانشبنیان مشاهده کرد.
به گزارش آنا، ششمین رویداد ملی عصر امید در حوزه کشاورزی با عنوان «غذا و فراسودمندها» از ۲۲ تا ۲۴ آبان ۱۴۰۳ با حضور بیش از ۱۰۰ شرکت دانشبنیان و فناور در حوزه صنایع غذایی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارومیه برگزار شد و فناوران محصولات فناور و دانشبنیان خود را در حوزههای مختلف کشاورزی، صنایع غذایی، امنیت غذایی و … به نمایش گذاشتند.