یافتههای تازه درباره کروناویروس که تصورات شما را به چالش میکشد
* خطر انتقال تاج از سطوح بسیار کم است.
* خطر انتقال تاج در فعالیت های در فضای باز بسیار کم است.
* با گذر از تاج در طول راهپیمایی در فضاهای بسته مانند دفاتر ، اماکن مذهبی ، سینما ها یا سالن های تئاتر ریسک بالایی وجود دارد.
* برای یافتن وضعیت به بهترین شکل ممکن ، این یافته ها باید مورد توجه عموم قرار گیرد.
* در این زمان لازم است ترس از انتقال اعلان ها از سطوح کاهش یابد ، اما زمان آن نیست که خیلی بی صبرانه به دفتر خود برگردید.
** دوز کافی از ویروس برای آلوده کردن شما لازم است. این عفونت به 1000 ذره یا ذرات ویروسی (vp) نیاز دارد:
اکنون شیوع ویروس را در حین انجام فعالیتهای عادی در محیط در نظر بگیرید:
تنفس: 20 دور در دقیقه
صحبت کردن: 200 بار در دقیقه (با 5 دقیقه مکالمه در یک محیط بسته و بدون ماسک ، 1000 ویروس به راحتی پخش می شود.)
سرفه: 200 میلیون vp (مقادیر زیادی از ذرات ویروسی که با سرفه و عطسه آزاد می شوند می توانند ساعت ها در یک محیط تهویه مطبوع ضعیف باقی بمانند و در فضا معلق بمانند.)
عطسه: 200 میلیون vp
بنابراین ، احتمال آلودگی نهایی به مدت زمان قرار گرفتن در معرض ویروس + تعداد ذرات ویروس بستگی دارد.
نزدیک بودن به کسی ، فاصله خود را حفظ کنید
(پا) 180 سانتی متر یا بیشتر: اگر کمتر از 45 دقیقه طول بکشد ، خطر انتقال کم است.
** هنگام صحبت با دو نفر که ماسک دارند ، رو در رو (در داخل خانه و خارج از منزل): اگر مدت زمان صحبت کردن به کمتر از 4 دقیقه محدود باشد ، خطر کم است.
(صحبت با ماسک در داخل خانه بدون تهویه مناسب بیش از 4 دقیقه احتمالاً مسری است.)
** اگر شخصی که دوچرخه قدم می زند ، می دوزد یا دوچرخه سواری می کند ، شما را از آنجا عبور می دهد: احتمال انتقال زیاد است. (اما پیاده روی در کنار هم یا ورزش نکردن در کنار هم یا دوچرخه سواری ، که خطر عفونت را افزایش می دهد.)
** در فضایی با تهویه مطبوع ، با مسافت و زمان محدود: احتمال عفونت کاهش می یابد.
** خرید مواد غذایی: یک ریسک متوسط وجود دارد که با محدود کردن و کوتاه کردن زمان خرید و نقاب ، می توانید از متوسط به پایین کاهش دهید.
** فضاهای داخلی بسته بسیار خطرناک است. به خصوص اگر افراد برای مدت طولانی و به طور نامحدود در تماس باشند.
** حمام های عمومی ، استخرها و اتاق قفل های مشترک و مناطق استراحت مشترک در معرض خطر زیادی قرار دارند.
** رستوران ها: آنها در معرض خطر انتقال زیادی قرار دارند که با نشستن در فضای بیرون یا حفظ فاصله و صحبت در مسافت می توان به یک سطح متوسط کاهش داد.
** مشاغل / مدارس حتی در مواردی که مسافت اجتماعی رعایت شود ، در معرض خطر بسیار زیادی هستند ، زیرا زمان تماس طولانی و نامحدود است.
** مهمانی ها / عروسی ها: بسیار ریسک پذیر است
** جلسات / همایش های تجاری: از ریسک بسیار بالایی برخوردار هستند
** استادیوم ها ، کنسرت ها / سینما: پرخطر
*عوامل خطر*
عوامل خطر بالا در مقابل عوامل خطر کم در محاسبه خطر انتقال:
– در داخل خانه ، جلوی فضای بیرون و محیط باز
– فضاهای محصور کوچک با تهویه مناسب ، در مقابل فضاهای بزرگ محصور با تهویه کافی
– تراکم بالا و تعداد افراد در مقایسه با تراکم و تعداد کم افراد
– زمان تماس و حضور کم و کم افراد ، در مقایسه با مدت طولانی تماس با افراد
برحذر بودن
آرزوی سلامتی داریم.
چهل و هفت هزار و دویست سی و یک